E-BUSINESS PLATFORMA

POSLOVNA PLATFORMA ELMARKA OMOGOČA DOSTOP DO 10000 + IZDELKOV ELEKTRIČNE OPREME IN RAZSVETLJAVE

HITRO IN ENOSTAVNO UPRAVLJANJE DOBAVE

- Interaktivni specializirani katalog
- Personalizirani račun in konkurenčni pogoji
- Tehnična podpora za vaše projekte in potrebe

Naloži mobilno aplikacijo

 Login
Username:
Password:
Login
Reset password

PREDNOSTI ZA PODJETJA

Kadar koli in kjer koli lahko dostopate do več kot 10.000 izdelkov na enem mestu, prenesete kataloge podjetja ELMARK in oddate naročilo s klikom fotografije izdelka.
Podjetje ELMARK nudi privlačne popuste vsem svojih poslovnim strankam, dostavo na izbran naslov stranke ali na distribucijsko lokacijo podjetja ELMARK. Prenesite aplikacijo podjetja ELMARK in prihranite čas ter vire.
Preverite cene, razpoložljivost in pogoje dostave, oddajte naročila in izvedite druge poslovne operacije ter si oglejte naše promocijske brošure, fotografije in tehnične informacije
Prejeli boste natisnjen katalog v formatu A5, ki vključuje vse izdelke znamke ELMARK, fotografije in tehnično dokumentacijo. Če boste skenirali kodo QR, boste prejeli dostop do cen, informacij o razpoložljivosti, pogojev dostave in možnosti naročila.
TRGOVINA Z ELEKTRIČNO OPREMO
GRADBENIŠTVO
ARHITEKTI IN OBLIKOVALCI
ELEKTRO INSTALATERJI
PROIZVAJALCI
HOTELI IN RESTAVRACIJE
OGLAŠEVANJE IN STORITVE

ELMARK je mednarodna blagovna znamka za nizkonapetostno električno opremo, elektromaterial ter notranjo in zunanjo osvetljavo, ki zagotavlja visoko kakovost, konkurenčne cene, učinkovitost in prilagodljive logistične rešitve. Uravnotežen portfelj podjetja ELMARK je skladen z vsemi evropskimi zakoni in standardi ter vključuje celoten nabor tehnične dokumentacije in 7-letno mednarodno garancijo

Korporativna spletna stran

Mnenje naših strank o nas


Darko Delcott

LED SVETLOBA, D.O.O

Aplikacija Elmark e-poslovanje je zelo sodobna, kar omogoča enostavno predstavitev izdelka, pregled zahtevanih tehničnih dokumentov, vse potrebne certifikate in hitrejšo prodajo.

Uroš Kunst

ETT, D.O.O

Elmarkova aplikacija za e- poslovanje je najboljši primer, kako bi moralo imeti vsako podjetje pristop do svojih strank. Aplikacija omogoča hiter dostop do potrebnih podatkov za nakup: razpoložljivost blaga, cena in dobavni rok.

Matej Mešiček

EFEKT KRŠKO, D.O.O

Odlična aplikacija zmanjšuje možnost napak, celotna ponudba je vidno na enem mestu in naročanje je izredno enostavno. Aplikacija prikazuje redne akcije proizvajalca in redno se posodabljajo vsi bistveni elementi za uspešno poslovanje.

Naloži
mobilno aplikacijo

Upravljajte svojo dostavo hitro, enostavno in učinkovito


Copyright (c) 2021 Elmark grupa D.O.O.   Terms Of Use  Privacy Statement  Login